FAMILIEFEESTEN

BABYBORREL, COMMUNIEFEEST, VERJAARDAG

Jullie zijn vrij te kiezen met welke cateraar dat jullie samenwerken. Moeilijk te kiezen? Wij weten in elk gerne, wel toffe chefkoks die Ferme Koer al in hun vingers hebben. 

Voor een familiefeest kan je onze locatie voor een dag huren. Doe je een dansfeest dan worden het  3 dagen omdat je dan automatisch met meer op en afbouw zit. 

Plan en regel je alles zelf van A tot Z? Of zijn er stappen waar we jullie in kunnen helpen?  Voor zowel de op of afbouw, eventstyling als de begeleiding op de dag zelf springen we bij waar nodig. Geen verplichten bij Ferme Koer, werk je liever met een externe eventplanner samen, of steek je de handen zelf uit de mouwen. Alles kan! 

Wij hebben een ruim aanbod aan dranken. We kunnen werken per consumptie of er zijn ook drankenforfaits. 

Doorheen de jaren hebben we al leuke aankleding op onze boerderij verzameld. Zo is er een palletten meubelset met hoge tafels en krukken. Is de koer standaard verlicht met leuke lichtsnoeren, zijn er vuurschalen, kaarsenhouders 

Voor de kleine bengels hebben we de oude stal met zolder omgetoverd tot een reuze stroparcours met klimnet en glijbanen. 

MAIL ONS VOOR OFFERTE OF BEZOEK.